Over Lightfalls

"In 2017 zijn we gestart met het samenbrengen van vnl esthetische specialisten. Intussen, anno 2022, zijn we sterk organisch gegroeid en geëvolueerd. Vanuit een duidelijke vraag van onze cliënten/patiënten zijn we dieper gaan graven en kunnen we niet anders dan vaststellen dat mooi zijn nog steeds vnl van binnenuit komt. Met een doorgedreven begeleiding op vlak van lifestyle, DNA, voeding, seksueel welzijn, pijn,... willen we er niet alleen voor zorgen dat iemand zich beter voelt met de buitenkant, maar hier ook op een gezonde manier van kan genieten. Want gezondheid en energie, daar begint het allemaal mee. Wij zetten onze cliënten/patiënten echt centraal en dat wil voor ons ook zeggen dat, als we denken dat een andere arts of discipline beter aansluit bij de hulpvraag, wij ook altijd zullen doorverwijzen naar door ons geverifieerde experten. Onze bedoeling is om elke cliënt en patiënt écht te horen en op die manier écht te helpen waar mogelijk. We streven ernaar continu op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties en cutting edge technieken zodat we jou altijd de meest effectieve behandelingen en producten kunnen aanbieden." Fred Braet - Founder

Kantoorgebouw Lightfalls

Ons team

Ons team staat klaar om je met de glimlach te ontvangen. Elk van ons is gepassioneerd door wat we doen en streeft er elke dag naar om jou perfect te behandelen en te begeleiden.

Waar staan wij voor?

  • Medische expertise

    Lightfalls bestaat uit een team van topexperten. Door onze kennis, ervaring en professionaliteit kunnen wij jou steeds voorzien van de meest doeltreffende behandeling.

  • Innovatieve werkwijze

    Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regeneratieve, cosmedische geneeskunde en (medische) esthetiek. Wij gaan na of deze cutting edge technieken wel zo effectief zijn als ze beloven vooraleer wij ze bij Lightfalls aanbieden. Op die manier vind je bij ons enkel behandelingen die echt werken.

  • 5* - service

    Wij willen je in een aangenaam kader onze behandelingen aanbieden. Voor ons is jouw comfort en de sfeer waarin je een behandeling krijgt zeer belangrijk. Bij ons sta jij als klant centraal en begeleiden we je persoonlijk van begin tot einde.

Maak een afspraak

Onze missie bestaat erin om je gezonder, mooier en vooral gelukkiger te maken. Bij ons sta jij echt centraal!

Maak een afspraak